Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Primul război major între PNL și PDL

sigla ACL

În ultima săptămână de campanie începe bătălia pentru putere între PNL și PDL. Detronarea șefului CJ Brașov, Aristotel Căncescu, a dat naștere la lupta pentru succesiune, iar pe plan local se anunță o ședință explozivă.

Liberalii, conduși de senatorul Sebastian Grapă, l-ar dori la conducere pe primarul de la Râșnov, Ioan Veștea. Aceasta ar fi o mutare care l-ar propulsa în politica mare a județului și i-ar permite să emită pretenții la primăria Brașov sau la Consiliul Județean Brașov, în 2016.

De partea cealaltă, democrat-liberalii, conduși de actualul primar de Brașov, George Scripcaru, l-ar dori șef pe deputatul Petre Roman. Acesta nu ar reprezenta un pericol major în anul 2016.

În funcție de soluția care se va impune, jocul de la Brașov va fi tranșat, în mare parte încă de pe acum. Dacă vor câștiga liberalii, atunci vor aspira la locul lui George Scripcaru în 2016. Dacă vor câștiga cei de la PDL, atunci ei vor stăpâni în continuare județul, având în vedere că Aristotel Căncescu a ieșit din cărți.

P.S. Ședința în care se vor decide toate aceste lucruri va începe de la ora 11.00. Vă ținem la curent cu evoluția războiului din interiorul ACL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.