Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV PRM nu mai poate participa în alegeri și va fi radiat

PRM

Lovitură pentru PRM: ultimul congres PRM a fost anulat, iar Emil Streinu nu a fost validat ca președinte al PRM, partidul întorcându-se la situația de dinainte de ultimul congres, când președinte al partidului era Corneliu Vadim Tudor. Cum acesta nu mai este în viață, iar PRM nu și-a îndeplinit obligația de a desfășura un congres în termenul legal, partidul va fi radiat din registrul partidelor politice.

Disperați, peremiștii au început să fugă la PRU și la cel supranumit ”noul Vadim”, deputatul Bogdan Diaconu, liderul Partidului România Unită. Deja PRM Dâmbovița și-a anunțat trecerea la PRU și va participa la protestul împotriva moscheii organizat duminică, la Cotroceni, de partidul lui Diaconu. În perioada următoare mulți din cei care doreau să candideze pe listele PRM vor putea fi regăsiți, în consecință, pe listele PRU.

Iată decizia justiției care anulează actuala conducere a PRM, făcând imposibilă participarea PRM la alegeri întrucât nu mai există un președinte care să semneze listele de candidați, și care pune partidul în situația de radiere:

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.