Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - PSD și UNPR s-au iubit cu sarmale și ardei: ‘Suntem condamnați să stăm uniți’

surse

Gabriel Oprea și Liviu Dragnea au dat sarmale și friptură în loc de perspective concrete pentru PSD și UNPR.

Senatorii și deputații PSD și UNPR au fost chemați, marți, la prânz, la o întâlnire informală catalogată de mai mulți participanți pe un ton ironic ca fiind o ‘masă a unirii’. Toți parlamentarii consultați de STIRIPESURSE.RO s-au declarat dezamăgiți de lipsa unor discuții concrete despre alianța PSD-UNPR în afara mesajului ca cele doua formatiuni sunt ‚condamnate’ sa colaboreze în Parlament.

Întâlnirea a început cu scurte discursuri la microfon ale lui Neculai Onțanu, Gabriel Oprea și Liviu Dragnea, ne-au relatat surse participante la întâlnire.

Ne-au zis toți că să fim uniți, că trebuie să ținem aproape, că n-avem altă variantă. Au vorbit ei si pe urma ‘Hai la masa. Pofta bună’”. N-am discutat nimic concret. La mine la masă ne întrebam ce căutăm acolo. Am mâncat împreuna un prânz, asta a fost tot, în stilul românesc, cu sarmale, friptură, ardei, desert. Oprea a spus ce zice el mereu (că e un partener loial, n.red.), Dragnea a zis că trebuie să rămânem împreună. Nu a ridicat nimeni problema cum vom candida in 2016. A fost o ședință foarte scurtă, o masă de unificare”, ne-au relatat surse din PSD-UNPR printre glume și remarce ironice.

Era nevoie să ne întâlnim pentru a risipi neîncrederea apăruta, dar în continuare Oprea nu joacă corect, joacă la doua capete, dar nici noi nu putem momentan fără ei, că ajungem imediat in opoziție. Suntem condamnați să stăm unii cu alții. Oprea vrea să stea lânga PSD să primească 10% din locuri la alegerile de la anul, că dacă merge singur nu ia nici 2-3 la sută”, ne-au declarat surse din PSD.

Nu doar că n-am facut nimic, n-am stabilit ceva, dar mai mult cresc tensiunile dintre noi. Noi nu știm în ce relatii suntem de fapt cu PSD, ei nu știu daca nu cumva o să le luăm oamenii, toți am rămas în așteptare și asta mai mult rău o să aducă. In timp ce noi eram acolo l-au schimbat pe primarul Capitalei, deci politica se face în alte locuri”, ne-au relatat, dezămagite, surse din UNPR.

Vezi si: Dragnea, in sedinta UNPR-PSD: 'Să nu lăsăm Guvernul pradă șantajului PNL'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.