Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Detalii despre vila în care se va muta Iohannis/ DOCUMENT

vila lac 3

Traian Băsescu s-a mutat în luna martie din Vila Lac 3, în care a locuit pe perioada mandatelor de preşedinte. Actualul şef al statului s-a declarat nemulţumit de faptul că, după luni bune de la instalarea în funcţie, nu poate ocupa reşedinţa prezidenţială. În spaţiul public au apărut chiar şi informaţii că la Vila Lac 3 se fac modificări radicale la comanda lui Iohannis. Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) infirmă aceste informaţii.

Recent, unul dintre liderii PMP declara la B1 TV că preşedintele Klaus Iohannis a ordonat schimbări la Vila Lac 3 care costă statul român nu mai puţin de 1,2 milioane de euro. Potrivit acestuia, în imobil s-ar fi dărâmat un perete, s-ar fi creat un dormitor de 500 de metri pătraţi şi s-ar fi comandat din străinătate un pat imens.

Vezi şi: DEZVĂLUIRI Klaus Iohannis își face casă cu 1,2 milioane de euro

La solicitatea stiripesurse.ro, reprezentanţii RA-APPS afirmă că, după plecarea fostului preşedinte, la Vila Lac 3 nu s-a făcut decât curăţenie. În prezent s-ar derula evaluarea stării tehnice a imobilului.

"În ultimii 10 ani nu au fost efectuate lucrări de consolidare, renovare, reamenajare sau reconstrucţie a imobilului „Vila Lac 3”. După plecarea fostului Preşedinte al României, în imobil au fost efectuate doar lucrări de igienizare şi curăţenie; În prezent se efectuează evaluarea stării tehnice a imobilului şi, în funcţie de rezultat se vor stabili categoriile de lucrări şi valoarea estimată a acestora. În concluzie, nu s-au efectuat modificări în interiorul casei şi nici alte lucrări care să afecteze rezistenţa şi stabilitatea imobilului", se arată în răspunsul oficial al RA-APPS.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.