Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Războiul liberalo-liberal ia amploare: Lui Blaga îi e frică/ STENOGRAME AUDIO

pnl

Nebunia continuă în PNL. Co-președintele Vasile Blaga este acuzat de cel mai important lider al vechiului PNL că nu vrea să se ajungă la guvernare și mai mult... susține că în acest moment singura șansă pentru PNL să facă o majoritate și să preia guvernarea e doar DNA-ul.

Citește și: Lider PNL: Deja amantele au pregătite locurile de director/ STENOGRAME EXPLOZIVE

Coordonatorul vechiului PNL pe București (vicepreședinte), senatorul Teodor Atanasiu vorbește însă și de ”vulnerabilitatea” Vasile Blaga în contextul în care acesta nu marșează pe un traseism agresiv în Parlament:

*****

Dacă faci o comparație și o să-i vedem mâine pe Alina și cu Vasile oriunde lumea e ușor să aleagă între ei doi pe cine să aleagă. Dacă întrebi ce partid s-a reformat și care nu și te uiți la președinți iar e ușor să-ți dai seama cine, și așa mai departe… Deci una peste alta am mai făcut un compromis care să ne fie favorabil nouă. Și ne-a fost până acum. Acum e tras un pic și înapoi. De ce? Acum trebuie să îi dau ceva și PD-ului. Și i-am zis: Hai domnu' Blaga să facem ceva

Vasile Blaga știe o gramadă de lucruri..în Campania lui Băsescu, în campania cealaltă… Îi  e frica că dacă ajungem pe post, în poziție de top, ne ține foarte vulnerabili și atunci preferă să zică că da și să facă ca ba. Că nu zice NU...

Hai domnu' Blaga să facem și noi o majoritate. Până la ora asta eu cu colegii mei am adus 15 (n.r. parlamentari) și el a adus Zero! Credeți că un om care vrea să ajungă acolo și cu influența pe care o are Vasile Blaga nu e în stare să aducă un senator? Vă spun eu că se poate. Deci încet pasul spre guvernare și să sperăm că ne ajută conjunctura juridică și…”

Vezi și: STENOGRAME: Ne-am ținut de nas și am fuzionat. Nu vor primi premierul!/ RĂZBOI MONSTRU în PNL

De față la declarațiile făcute la o consfătuire de partid din județul Bistrița au fost și co-președintele Alina Gorghiu și secretarul general al vechiului PNL, Marian Petrache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.