Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Răzmeriță în PSD: 'Stăm la cutie ca iepurașii' / Ponta, acuzat că s-a rupt de partid

ponta psd

Aproximativ 20 de lideri PSD s-au întâlnit în seara dinaintea discuției despre cazul Liviu Dragnea hotărâți să pornească o mișcarea în partid, însă euforia s-a stins pana la Comitetului Executiv Național al PSD de a doua zi. Surse din PSD au explicat pentru stiripesurse.ro ca partidul ar fi dezbinat.

“Ne-am vazut cu o seara inainte, vreo 25 de colegi, Manda (seful PSD Dolj, n.red.) spunea ca isi depune demisia, ala de la Dambovita (Adrian Tutuianu, n.red.) spunea si el tot felul de lucruri. Spuneau că ‘Să facem’, că ‚Nu se poate așa ceva’, ca ‘O să rupem masa’. A doua zi se uitau unul la altul”, ne-a declarat un participant la întâlnirea respectivă.

Problema ar reprezenta-o faptul ca nu mai exista unitate în partid, spune un lider judetean pentru stiripesurse.ro si ca situatia lui Liviu Dragnea a fost pentru unii lideri PSD picatura care a umplut paharul. Potrivit acestuia, PSD-istii nu ar mai avea incredere in colegii de langa ei.

“Partidul e dezbinat. Nu mai e solidaritate, nu mai exista o unitate, o dezbatere in partid, sa simti ca colegul tau sta in spatele tau. Semanam cu unii care nu stim cum sa ne aparam pielea si stam ca iepurasii. Stam la cutie si nu discutam. Nu te mai simti acasa, politica asta e un sport de echipa, sa fii camarad cu ceilalti, acum Victor nu e in stare de sentimentul asta”, ne-a declarat un lider PSD.

Unul din cei vizati de revolta din PSD este chiar Victor Ponta. Premierul este acuzat ca s-a rupt total de partid, ca nu are niciodata timp sa discute problemele partidului si ca atunci cand are ocazia sa asculte teritoriul, fie nu-l intereseaza, fie schimba subiectul.

“Te simti nebagat in seama. In sedinte, Ponta se uita pe telefon, citeste si rade si noi vorbim”, spune un lider judetean PSD. “Când facem CEX-ul ăla discutăm doar probleme guvernamentale. Politice nu discutam, acolo nu se discuta politica”, a declarat un lider PSD pentru stiripesurse.ro.

„Avem o problema la casa, dar nu-i dam foc. E periculos momentul”, a catalogat un presedinte de organizatie judeteana PSD starea de spirit a unei parti a partidului.

Citeste mai multe:

Va exploda mămăliga în PSD? (Opinie)

Mesajul demisiilor din PSD: Treziti-va, fratilor!

L-a lucrat cineva pe Dragnea?

EXCLUSIV 14 gropari PSD pentru Dan Șova

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.