Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV REPLICA șefului Administrației Prezidențiale: Fotografia este o manipulare ordinară

dan mihalache

Șeful Administrației Prezidențiale a reacționat dur după ce Click a prezentat fotografii din cadrul vizitei președintelui Klaus Iohannis la Belgrad, în care Mihalache este prezentat ca dormind în timpul convorbirilor oficiale. Iată ce le-a relatat el reporterilor STIRIPESURSE.RO, solicitat să comenteze cele apărute și interpretarea dată fotografiilor:

"Văd ca prezenta mea la Cotroceni deranjează foarte tare de vreme ce o data pe săptămână se inventeaza câte o știre care să mă pună într-o lumină defavorabilă.

Poza este o manipulare ordinară. E vorba despre un moment în care delegația română aștepta terminarea convorbirilor tete-a-tete dintre președinții Nikolic și Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de de o oră. De altfel, cine se uită la poză vede foarte clar că fiecare membru al delegației își vedea de treaba lui.

Unii se uitau pe telefon, alții citeau documente. Mi-aș fi dorit eu sa ațipesc, dar nu am această capacitate din păcate. Nu cred că partea sîrbă se pretează la asemenea gesturi. Mai degrabă... e vorba de un binevoitor român", a spus Dan Mihalache pentru STIRIPESURSE.RO.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.