Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Șeful deputaților UNPR demontează acuzațiile lui Liviu Dragnea

UNPR

Liderul deputatilor UNPR, Laurentiu Chirvasuta, a declarat, vineri, pentru STIRIPESURSE.RO, ca 'problema' la votul pe retinerea si arestarea Elenei Udrea a fost ca 'o mare parte' din deputatii progresisti au lipsit de la vot. Afirmatia vine dupa ce Liviu Dragnea a acuzat vineri UNPR si ALDE ca au votat, alaturi de PNL, impotriva cererilor de retinere si arestare a Elenei Udrea.

"Nu, deci ceea ce s-a intamplat de fapt a fost ca mare parte din colegii nostri n-au mai avut rabdare sa stea pana la capat sau, eu stiu, unii panicati ca pierd avioane, pierd nu-stiu-ce, au plecat pentru ca au lipsit foarte multi la al doilea vot si dintr-o parte si din alta", a declarat Chirvasuta pentru stiripesurse.ro, intrebat cum comenteaza afirmatiile lui Liviu Dragnea.

El a precizat ca nu stie cati deputati UNPR au votat cererile de retinere si arestare. "Nu va pot spune, n-am tinut o evidenta exacta doar pe deputatii UNPR. Singura problema a fost ca s-au precipitat si a fost problema de timp, nu de rea-vointa, atat am sa spun", a declarat Chirvăsuță.

In ceea ce priveste presupusa actiune organizata de fostul PDL care si-a gasit aliati, asa cum a mai spus Dragnea, liderul deputatilor UNPR  a spus: "Eu n-am vazut lucrul acesta"

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.