Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Ruptură în PSD. Nichita confirmă sciziunea: 'S-a agravat' / AUDIO

psd

O parte din PSD Iași vrea să-l elimine pe Gheorghe Nichita din jocurile politice și să impună un nou șef județean, în timp ce altă grupare nu acceptă ca toată puterea să fie preluată de liderii din municipiu și susține că Nichita trebuie să revină în fruntea organizației, au declarat surse din PSD in exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO. Gheorghe Nichita a declarat, marti, contactat de stiripesurse.ro, că situatia din partid se agravează si că apare o 'scindare'.

Vârful de lance anti-Nichita este numarul doi din PSD Iasi, Mihai Chirica, liderul filialei municipale a PSD Iasi, in prezent primar interimar, care vrea sa ajunga seful judetean al PSD Iasi, spun sursele citate. Din tabara acestuia fac parte, printre altii, parlamentarii Sorin Iacoban si Constantin Adascalitei.

De cealalta parte, sustinatorii lui Gheorghe Nichita spun ca nu vor sa dea toata puterea judeteana pe mana celor de la municipiu si ca echipa lui Chirica ar trebui sa se limiteze in negocierile politice la cei 37% cat obtin in alegeri si restul sa revina judetului.

În cel mai scurt timp, spun surse din PSD Iasi, Gheorghe Nichita, cercetat de DNA, ar putea să renunte la autosuspendare si sa preia conducerea judeteana a PSD.

Nichita: 'Încerc să-i unesc'

Contactat de stiripesurse.ro, Gheorghe Nichita spune că a pornit intr-un turneu in teritoriu pentru a aplana spiritele.

"Nu mi-e indiferent sa spunem fractiile care s-au creat in PSD Iasi pentru ca aici a fost un partid unit intotdeauna si n-a fost nevoie sa cream tensiuni niciodata. Acum vad ca lucrurile s-au mai agravat si incerc sa fac tot ce-mi sta in putere sa-i unesc înapoi si sa-i aduc la aceeasi masa la discutii, la dialog. Asta ma intereseaza cel mai mult, pentru ca am avut o runda de dialoguri cu organizatii intregi din zona judetului si atunci am vazut ca se creaza o anumita scindare si asta e rau pentru partid", a declarat Nichita pentru STIRIPESURSE.RO.


Audio and voice recording >>

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.