Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exclusiv. Se pare că maghiarii s-au mobilizat împotriva Patrulei lui Vlad Țepeș

patrula3

Statistica voturilor acordate petiției care cere desființarea Partidului România Unită din cauza Patrulei lui Vlad Țepeș arată că cele mai multe voturi provin din localitățile unde este concentrată populația de etnie maghiară din România: Sfântu Gheorghe, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Satu Mare, Târgu Mureș, Oradea sau Cluj Napoca. Atât înființarea Patrulei lui Vlad Țepeș, cât și petiția de desființare a PRU au făcut furori în presa de limbă maghiară din România și din Ungaria, de unde probabil și mobilizarea etnicilor maghiari în a vota pentru a scăpa de partidul lui Bogdan Diaconu.

Vezi și: Șeful Gărzii lui Vlad Țepes: 'Ne vom apăra singuri' / VIDEO

content-image

Liderul Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu a inițiat însă la rândul său o petiție online intitulată: ”Susține Patrula lui Vlad Țepeș”:

”În calitate de președinte al Partidului România Unită, partid care îl are ca blazon pe marele domnitor român, am inițiat Patrula lui Vlad Țepes în cadrul PRU pentru a retrezi spiritul de solidaritate și a veni în ajutorul celor nevoiași sau a celor loviți de catastrofe. Avem nevoie să fim uniți și avem datoria de suflet să ne ajutăm semenii. Conducătorul Patrulei lui Vlad Tepes este campionul Daniel Ghiță, un român adevărat care luptă de multă vreme împotriva nedreptăților, a defrișărilor și a distrugerii României. Un apropiat al ONG-urilor lui George Soros vrea să desființeze Partidul România Unită din cauză că am inițiat această Patrulă care a atras imediat mii de români care au înțeles că numai uniți ne putem salva țara.

Semnați această petiție pentru a le arăta tuturor celor care vor distrugerea României că suntem uniți și că nu ne speriem de atacuri. Lozinca noastră este: ”România românilor. A tuturor românilor. Și numai a românilor!” (Nicolae Iorga)”.

Vezi și: EXCLUSIV Cum arată primele trupe paramilitare 'pentru liniştea românilor' / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.