Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Tăriceanu îl interzice pe Băsescu la Senat

eeer

"Nu vrem si nu as vrea sa il punem intr-o situatie penibila, avand in vedere ca a militat cu fervoare pentru transformarea sistemului bicameral in unulunicameral, in care Senatul ar urma sa dispara, iar noi acolo avem de discutat despre traditie, rolul Senatului in viitor. Sa il ferim de o situatie neplacuta, in care s-ar fi aflat ascultand astfel de pledoarii", a explicat Tăriceanu la româniatv.

Presedintele Senatului nu il doreste pe presedintele Romaniei la sedinta solemna a Senatului ocazionata de implinirea a 150 de ani de Senat in Romania.

In documentul inaintat Biroului Permanent al Senatului cu privire la sedinta solemna si invitatiile care au fost deja trimise cu aceasta ocazie, numele presedintelui Romaniei este taiat si in dreptul acestuia o semnatura care a aprobat aceasta taiere.

"Este un abuz. E o netrebnicie ca presedintele Romaniei sa nu fie invitat la o asemenea aniversare. Pot intelege disputele politice, dar aici e vorba de institutii si ele trebuie respectate. Cer ca imediat aceasta eroare materiale... sper sa fie asa, sa fie indreptata si presedintele Traian Basescu sa fie invitat la sedinta solemna. Nu e normal ca cineva ca un sef de CAP sa faca o astfel de taietura", a protestat senatorul Dumitru Oprea, seful Grupului parlamentar al PDL de la tribuna Senatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.