Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Traian Băsescu, video de senzație la PMP: Cum a fost primit de zeci de femei / VIDEO

Traian Băsescu se reapucă serios de politică! Fostul președinte se ocupă ca PMP să aibă cât mai mulți membri, iar azi au semnat 250 de persoane să intre în rândurile partidului.

Băsescu le-a adresat câteva cuvinte, însă a avut și el parte de o surpriză. Numele i-a fost scandat îndelung în curtea partidului, iar fostul președinte s-a emoționat. Băsescu a revenit la costumația care l-a consacrat: celebrul tricou albastru!

”USL trăiește, intru în campanie pentru PMP, singurul partid care face Opoziție! Nu îmi fac griji că partidul nu ar trece pragul, problema mea e dacă atingem 22-25% până în toamna lui 2016, acesta e obiectivul. Liberalii și PSD sunt la putere, în administrația locală USL e la putere. USL e în toate, în cele ce sunt și în cele ce mâine vor râde la soare. Și-au pierdut Tribunul, Dumnezeu să-l ierte. Vreau un partid cum aș fi vrut să rămână fostul PDL, care să preseze procesele de modernizare a țării. Nu am reușit, dar nici nu renunț. Asta vreau de la PMP.”, le-a spus el membrilor PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.