Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR, șah-mat în Parlament

sah

În UNPR se rostogolește înainte de moțiunea de cenzură mesajul că Generalul asigură puterea permanentă în Parlament și că depinde de PNL și PSD cine vrea să o ia.

Parlamentarii formațiunii spun că au dat 'șah' tuturor forțelor politice si ca se pregatesc sa devina noul UDMR fara de care nicio guvernare nu se poate lipsi.

“Am castigat foarte mult dupa ce am inlocuit UDMR-ul si dupa ce am trecut de 50 de parlamentari și sunt sigur ca si PNL si PSD au interes maxim sa aiba UNPR alaturi de ei. PNL-ul si PSD-ul au mult de castigat printr-o alianta cu UNPR-ul. Cei care vor avea alianta cu UNPR-ul vor fi la putere permanent. Nici PSD nici PNL nu vor ajunge sa ia 45% si fara UNPR nu se face niciun Guvern”, spun surse parlamentare UNPR pentru stiripesurse.ro.

Daca la locale ii dezavantajeaza sa mearga separate de PSD, la alegerile parlamentare UNPR spune ca ar avea sanse sa intre in Parlament.

“Ne-a dezavantajat cu primul tur (la primari, n.red.), ne-ar fi avantajat sa fie in doua tururi, deci e mai bine la locale pe liste comune. Mai degraba am curaj sa vorbim de generale, ca se mobilizeaza parlamentarii pe functii”, ne-au mai declarat sursele citate.

Citeste si:

UNPR bate cu pumnul în masă. Mutarea verii

Generalul strange de gat PSD-ul?

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.