Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Variante post-Dragnea în ședința CExN PSD

PSD

Ședința lărgită în care liderii PSD vor discuta implicațiile condamnării lui Liviu Dragnea ar putea însemna un nou episod Adrian Năstase în partid, spun surse social-democrate.

Discuțiile merg în PSD în direcția păstrării lui Liviu Dragnea pe o funcție onorifică  pana la clarificarea situației sale, condamnarea nefiind definitiva. O varianta in PSD este ca functia de Președinte Executiv sa ramana neocupata pana cand Dragnea isi rezolva probleme cu ICCJ sau sa ramana neocupata doar pana la Congresul din toamna,unde ar urma sa se decisa daca functia ramane libera, daca se scoate la concurs sau se desfiinteaza. PSD ar putea proceda ca in cazul lui Adrian Nastase caruia i-a pastrat ani la randul functia de presedinte al Consiliului National.

O parte din atributiile lui Liviu Dragnea in calitate de Presedinte Executiv vor fi trecute in ograda secretarului general al PSD, Andrei Dolineaschi, mai sustin surse din PSD.

De asemenea, presedintele CN al PSD, Rovana Plumb, ar urma sa fie lansata informal drept viitorul numar doi din PSD, posibil chiar succesor neoficial a lui Liviu Dragnea. Intamplarea face ca Rovana Plumb sa fie una din apropiatii familiei Adrian Nastase si trezorierul campaniei prezidentiale a lui Nastase in 2004.

Citeste si:

EXCLUSIV Scenariul de care fuge tot PSD-ul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.