Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - S-a trezit ursul PSD: Victor Ponta, în prag de colaps (surse)

Ponta

„A fost ca la Verdun. Nici in campania mea, la parlamentare, n-am tras asa, cum am tras in campania asta. De la centru s-au pierdut alegerile. Mesajele de la centru au fost gresite, ne-au ingropat. Ministrii nu exista”.

În PSD a explodat mămăliga. Liderii din teritoriu și parlamentarii social-democrați sunt extrem de îngrijorați cu privire la soarta partidului.

Blaga o sa ne lasa sa ne rupem gatul singuri la guvernare. Doar nu e prost”, se tem surse din conducerea PSD.

Problemele sunt multe si pe toate palierele.

A explodat mamaliga. Daca nu schimbam tot, ajungem la 20%. Ponta a fost arogant, autosuficient si asta au simtit-o multi, si alegatori si noi in partid. Aliantele cu Vadim si PPDD au dat foarte prost, au aratat ca facem orice doar sa luam puterea si lumea a perceput asta”, spun surse parlamentare.

O varianta in partid ar fi ca Victor Ponta sa ramana premier dar cu alt lider PSD care sa se ocupe de partid pentru 2016. In ceea ce-l priveste pe Ponta, acesta ar putea sa fie lasat la Guvern pentru a incasa toate antipatiile la adresa partidului. "Partidul trebuie sa supravietuiasca, nu conteaza cine trebuie sa fie sacrificat", ne-a declarat un lider judetean PSD.

Momentan nu este convenabil ca partidul sa se ia de Victor Ponta. Mai mult ar pierde la imagine.

Insa alesii locali ai partidului au tot interesul ca in 2016 sa nu aiba in varful partidului un personaj extrem de prost vazut in opinia publica pentru ca le risca lor mandatele.

Nu se mai poate sa mergi cu ministri ca Petreasca. Aia e un dezastru! Nu se mai poate sa nu mai discute nimeni cu nimeni si fiecare cand e sef sa faca doar ce vrea el fara sa intrebe pe nimeni. Nu poti sa pui ministri oameni care n-au condus in viata lor 2 oameni”, mai mârâie PSD-istii la adresa centrului.

Un fir roșu există în tot partidul.

"Campania s-a pierdut de la centru. Mesajele si strategia de la centru ne-au ingropat. Au fost dezastruoase. De la Diaspora la amnistie la toate celelalte. Nu am avut comunicatori pe marile orase. Am scos peste 5,2 milioane de voturi, l-am facut pe Ponta presedinte, noi ne-am facut treaba. Sa-l vad pe ala care are tupeul sa ma intrebe de rezultat", ne-a declarat un lider PSD.

Conducerea centrala si liderii judeteni ai PSD, alaturi de ministrii, si liderii parlamentari, se vor reuni saptamana viitoare in sedinta Comitetului Executiv National in care se va analiza rezultatul alegerilor prezidentiale.

Citeste si:

EXCLUSIV - PSD se pregătește să-și devoreze conducerea (surse)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.