Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Vine nucleara pentru PSD? Planul lui Vasile Blaga / Culisele Colegiului Director al PDL

Blaga - romanlibera.ro

În ședința scurtă a Colegiului Director al PDL, liderii partidului, în frunte cu Vasile Blaga, au discutat, sâmbătă, la Parlament, despre posibilitatea demarării unei acțiuni  de forță menită să destabilizeze coaliția de guvernare la nivel național, au declarat surse din partid pentru stiripesurse.ro.

Planul discutat în ședința greilor PDL se referă la Ordonanța 55 privind migrația aleșilor locali, după ce Curtea Constituțională a spus că actul emis de Guvern este neconstituțional.

In plan legislativ, urmează ca Parlamentul sa respinga legea și să ofere o INTERPRETARE a efectelor in sensul in care sa stabileasca ce se intampla cu alesii locali care si-au schimbat partidul in cele 45 de zile de 'mercato': Revin la partidele din care au plecat, devin independenți, își pierd mandatul?

PLANUL LUI VASILE BLAGA: În Colegiul Director al PDL, Vasile Blaga si mai multi lideri centrali au spus ca nu trebuie așteptat deznodământul din Parlament, pentru ca PSD o va 'lălăi' cât de mult poate și că PDL trebuie să pornească o vânătoare pe cont propriu.

"S-a discutat să se atace la instante mandatele tuturor alesilor locali care au schimbat partidul. Nu s-a stabilit inca, in amanunt, planul juridic, dar o sa o facem. S-a discutat despre faptul ca PSD o sa faca tot ce poate sa nu dea legea de respingere a Ordonantei asa ca mai repede rezolvam cu instantele. O idee a fost sa se faca ceva centralizat. A ramas sa se mai discute la nivel de specialisti, care sa consulte legislatia si sa gaseasca modalitatea. O sa ii indoim pe PSD-isti", au declarat surse din PDL pentru stiripesurse.ro.

Pe aceeasi tema:

EXCLUSIV - Bomba din partea sefului CCR: Ce vor păți traseiștii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.