Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Culisele CExN al PSD: 'Hai să-l radem pe ăla, pe ăla și pe ăla că m-a înjurat'

ponta-cex-psd

Ședința PSD de la Sinaia a început cu discuții parlamentare liniștite, însă partea a doua a ședinței a fost rezervata luărilor de cuvânt din partea liderilor județeni. Gurile de foc au fost liderii de CJ Nicusor Constantinescu si Marian Oprisan.

"Nicusor a fost destul de suparat, pe seama modului in care se face justitie, Marian (Oprisan, n.red.) si el, Iancu (deputatul PSD Iulian Iancu)", ne-au spus surse participante la CExN.

Paradoxal, Radu Mazare se pare ca a fost destul de linistit si calm.

Surse din PSD spun ca seful PSD Giurgiu Bădălău, care a scos cel mai mare scor la prezidentiale, a declarat in sedinta CExN ca se gandeste sa renunte la filiala datorita felului in care merg lucrurile in partid. Intrebat daca e nemulțumit, liderul PSD ne-a declarat, la ieșirea din hotel: "Pai de ce credeti ca plec?".

Surse din interior spun ca Victor Ponta i-a 'expediat rapid' pe baroni și le-a sugerat sa nu mai deschida astfel de subiecte la sedintele de partid deoarece nu sunt si problemele partidului, ci strict problemele lor personale pe care trebuie sa si le rezolve.

Inainte de sedinta,unii lideri previzionau momente tensionate si sanctiuni. "E bine sa mai fie intalniri sa vorbeasca lumea liber, sa-si verse fiecare of-ul. Mai trebuie sa ridicam capacul cand e oala sub presiune", spunea un lider PSD.

Altii erau chiar si mai razboinici.

"Unii sunt membri fondatori in partidul asta, Ponta si cu Dragnea nu sunt membri fondatori. Daca la CEX nu se intampla ce e normal sa se intample cu un partid democratic, o sa vedeti...o sa ne pupam (rade). Asa trebuie, sa ne pupam", spun sursele citate.

"Daca Dragnea incepe cu 'Eu nu renunt la ideile mele' s-a terminat", spuneau lideri PSD.

La finalul ședinței, lideri PSD au declarat pentru stiripesurse.ro ca sunt nemultumiti de cum a mers marea intalnire de la Sinaia.

"Noi nu punem caramida pe caramida. 'Hai sa-l radem pe ala, pe ala si pe ala ca m-a injurat'. Astept si eu un proiect de ministru, ceva, sa ne bage presa in seama. Vine Rus cu 3 linii d-alea si va imbrobodeste pe voi cu carioca. Ce-i asta? Vrei sa umpli partidul cu babuini?", ne-a declarat un lider PSD.

"Noi ne-am intalnit la Sinaia sa-l dam afara pe Ivan? Numai e Ivan, e Rizea, e circul de pe lume. Ati urlat toti din presa de Udrea, de Videanu, iar comunicatorii PSD au stat cu .... in sus. De la intalnirea asta trebuia sa iasa macar 2-3 idei pentru Romania", mai spus surse din PSD.

"Ideea e ca nu avem democratie in partid, eu nu-l inghit deloc pe Ivan ăsta, dar problema e modul de a trata lucrurile. Aici avem o problema, adica nu poti sa iei capete asa, scurt, e o ciudatenie. In partid trebuie sa ai o baza solida, iar cand razi un sef de organizatie faci varza totul ca sunt niste relatii acolo", mai spun surse din CExN.

Surse din partid ne-au mai relatat la final ca sedinta a fost 'plictisitoare' si ca sunt lucruri 'foarte complicate' de discutat in partid in perioada urmatoare. Liderii judeteni mai spun ca nu le-a placut ca s-au discutat situatii parlamentare care trebuiau discutate in alte sedinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.