Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Executivul caută soluții pentru angajările în poliție: Trei miniștri, întâlnire de urgență

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Carmen Daniela Dan

Premierul Mihai Tudose a declarat luni, referindu-se la cazul poliţistului înjunghiat la Suceava, că Executivul caută soluţii pentru mărirea numărului de efective în cadrul MAI, adăugând că o propunere venită din partea unui sindicat a vizat încadrarea absolvenţilor înainte de finalizarea examenelor. 

"Astăzi va avea loc întâlnire între ministrul Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Carmen Dan şi ministrul Finanţelor pentru a stabili în ce măsură putem rezolva şi problema angajărilor în cadrul poliţiei. A venit astăzi un sindicat cu o propunere foarte bună, ca promoţia 2018 să poată fi încadrată de acum. Să găsim o formulă acum, urmând ca apoi să-şi termine studiile. Este un prim pas. Urmează apoi problemele salariale şi să vedem cum putem rezolva şi problema dotării materiale", a spus Tudose, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD, informează agerpres.ro.

Liviu Dragnea își trimite omul de încredere să facă ordine în PSD Timiș / VIDEO


Totodată, el a susţinut că MAI se confruntă cu un deficit de cadre, opinând că încadrarea absolvenţilor s-ar dovedi mai eficientă decât angajarea unor oameni "de pe stradă". 

"Căutăm o soluţie, ca acea promoţie din 2018 să fie deja încadrată. (...) Ei sunt doar absolvenţi de liceu, dar ar putea să fie încadraţi. Plecăm de la premisa că cei care au stat doi ani în şcoală sunt mult mai bine pregătiţi decât cineva adus de pe stradă şi trecut printr-un curs intensiv", a mai spus premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.