Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exod masiv din partidul virtual PLR. Un deputat pleacă alături de sute de membri

PLR CONGRES 2

Partidul încă nefiinţat oficial PLR riscă să moară înainte de a exista şi în acte. În căutare de voturi în Parlament, pentru formarea unei noi majorităţi şi debarcarea Guvernului Ponta, PNL i-a propus deputatului Romeo Rădulescu să revină în partid.

Romeo Rădulescu a fost prim-vicepreşedinte al PDL Vâlcea şi fost primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, însă în septembrie 2014 a plecat împreună cu 500 de membri la formaţiunea lui Călin Popescu Tăriceanu. În prezent, Rădulescu afirmă că i s-a propus să revină în noul PNL, iar  oferta a fost acceptată cu condiţia să i se redea funcţia de preşedinte al organizaţiei din Râmnicu Vâlcea. Condiţia încă se negociază.

"Am fost solicitat de către conducerea PNL-ului să mă întorc. În condiţiile în care obţin înapoi funcţia de preşedinte la organizaţia municipală mă întorc fără probleme. Eu vin împreună cu oamenii. Am plecat cu aproximativ 500 de oameni din PDL, vin cu mai mulţi de 500 acum. Domnul Cristi Buican, preşedintele PNL Vâlcea, este de acord. N-am nemulţumiri cu privire la PLR. Cei de la PNL m-au întrebat dacă vreau să vin şi am zis da. Vom vedea. Eu ştiu m-au solicitat şi, dacă au nevoie de mine, mă duc fără probleme. Solicitarea a venit de la nivel judeţean şi de la centru", a declarat deputatul Romeo Rădulescu, pentru stiripesurse.ro.

Pe de altă parte, copreşedintele PNL Vâlcea Romulus Burlacu a declarat presei locale că aşteaptă să fie consulat în privinţa unei asemenea mutări. Acesta ar putea fi de acord cu revenirea, însă nu şi cu instalarea lui Rădulescu la conducerea organizaţiei municipale PNL Râmnicu Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.