Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explicațiile lui Ciprian Tătărușanu după gafa care a îngropat România la Euro 2016

Ciprian Tătărușanu a gafat și în ultimul meci al grupei de la Euro 2016! Portarul Fiorentinei a ieșit greșit la golul lui Sadiku, iar Albania ne-a eliminat de la turneul din Franța.

Vezi și: Anghel Iordănescu ȘOCHEAZĂ: ”A fost o performanță că am ajuns aici'

„Ne-am dorit foarte mult să revenim după pauză, să intrăm în joc. Dar atît s-a putut. Eu îmi reproşez fiecare gol primit. Este şi vina mea la gol, îmi asum, păcat că s-a întîmplat acum. Sînt momente grele, dar trebuie să mergem mai departe. Acesta este fotbalul. Trebuie să mergem înainte. Albania este o selecţionată bătăioasă. Ne reproşăm că nu am obţinut rezultatele pe care le-am dorit. Trebuie să strîngem rîndurile şi să atacăm calificarea la Campionatul Mondial”, a spus Tătăruşanu la finalul partidei.

Nicușor Stanciu a vorbit cu lacrimi în ochi după înfrângerea cu Albania. ”Ne doream să câştigăm, să mergem mai departe, dar, din păcate, am făcut un joc foarte slab astăzi şi nu meritam să ne calificăm. Ne-am dorit foarte mult să mergem mai departe, era o şansă pentru noi. Ne pare rău că i-a dezamăgit pe fani. Nu ştiu dacă suntem slabi...jocul din această seară a fost slab, n-am reuşit să marcăm şi ei au dat gol pe o greşeală de-a noastră. Nu vreau să mă gândesc acum la ce va fi, tocmai am pierdut o calificare, e cel mai trist moment din cariera mea”, a declarat Nicuşor Stanciu la Pro TV.

Cristian Săpunaru a vorbit și el după umilința suferită de națională. "Am dezamăgit pe toată lumea, pe familiile noastre, pe români, ce să mai zic...Am atacat toată repriza a 2-a, dar păcat că am muncit atât de mult și nu ne-am calificat.

Am vrut să le oferim tuturor o bucurie, dar nu am reușit. Îmi pare rău, aș fi vrut să ne calificăm mai departe, mai ales că am 32 de ani și nu cred că voi mai avea șansa asta", a zis Săpunaru la ProTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.