Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIE în PSD: Un senator și un deputat au fost EXCLUȘI! PNL și MP au intrat pe fir să-i ia

PSD

Biroul Executiv al organizaţiei municipale a PSD Buzău a decis joi excluderea din partid a senatorului Victor Mocanu şi a fiului său, deputatul Adrian Mocanu.

'De azi, domnii Victor Mocanu şi Adrian Mocanu nu mai sunt membri ai organizaţiei municipale Buzău a PSD. Această decizie urmează să fie supusă votului Comitetului Executiv Judeţean şi apoi înaintată Comitetului Executiv Naţional, deoarece este vorba de doi parlamentari', a declarat, la finalul şedinţei conducerii organizaţiei locale, liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu.

Citește și: Dragă vecină nimfomană: Așa începe mesajul unui bucureștean către vecina sa care face sex des țipând

Potrivit acestuia, organizaţia municipală a mai decis ca viceprimarul Fănică Bârlă să preia atribuţiile de primar după ce, în cursul zilei, prin ordin al prefectului, primarul Constantin Boşcodeală a fost revocat din funcţie în urma sentinţei Curţii de Apel Braşov de condamnare la trei ani de închisoare cu suspendare a fostului primar.

Deputatul Adrian Mocanu a participat pe 1 martie la o conferinţă a PNL Buzău, iar senatorul Victor Mocanu a încercat să preia conducerea filialei buzoiene a Mişcării Populare.

Citește și: Băutura magică a dacilor a fost recreată de cercetătorii străini: Detaliile care pot revoluționa tot ce se știa

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.