Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIE la sediul FMI din Paris. O bombă a fost trimisă în plic - LIVE VIDEO

O persoană a fost rănită uşor în explozia produsă în momentul în care a deschis un plic la sediul Fondului Monetar Internaţional (FMI) şi ale Băncii Mondiale din Paris, transmite joi postul BFM TV, citat de Reuters, relatează agerpres.

ALERTĂ - Regina Marii Britanii a semnat legea care permite declanşarea Brexit-ului

Agenţia britanică de presă citează totodată Departamentul de Poliţie potrivit căruia la birourile FMI şi ale Băncii Mondiale din Paris este în curs de desfăşurare o operaţiune a poliţiei.

Potrivit Le Figaro, plicul îi era adresat unuia dintre directorii instituţiei, iar persoana rănită este asistenta personală a acestuia. Aceasta a suferit leziuni la nivelul feţei şi al mâinilor.

Conform primelor elemente ale anchetei, la originea exploziei, care a avut loc la orele prânzului, ar putea fi o petardă.

Europe 1 menţionează că circa 150 de persoane au fost evacuate din zona în care s-a produs incidentul, iar la faţa locului au fost trimise echipe de pompieri, în timp ce AFP - care citează surse din poliţie - face referire la 'mai multe persoane evacuate ca măsură de precauţie'.

Reuters citează totodată Departamentul de Poliţie potrivit căruia la birourile FMI şi ale Băncii Mondiale din Paris este în curs de desfăşurare o operaţiune a poliţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.