Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZII la Botoșani: A fost decretată STARE DE ALERTĂ / UPDATE

Pompierii din Botoşani sunt în alertă, sâmbătă după-amiază, ca urmare a riscului unei explozii la un transformator electric care a fost afectat de un incendiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Dorina Lupu, patru echipaje de pompieri intervin pentru răcirea transformatorului, pentru a evita scurgerea uleiului încins.

Citește și: Un rus și i-a gravat pe dinți pe Donald Trump și Vladimir Putin: Câți bani a dat / FOTO

"Pe Strada Mobilei se intervine cu patru echipaje pentru răcirea punctului de transformare a energiei electrice în care se află ulei încins. Există riscul să cedeze cuva în care se află uleiul încins", a declarat Lupu.

Mai multe transformatoare electrice din municipiul Botoşani au ars, sâmbătă la prânz, din cauze încă necunoscute, a declarat, pentru AGERPRES, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Cristian Amarandei.

Citește și: O vedetă a fost arestată pentru comportament indecent, în public / VIDEO HOT

Potrivit acestuia, incendiile s-au produs în acelaşi timp în puncte din municipiu, echipamentele electrice fiind cuprinse de flăcări foarte mari.

Unul dintre incendii avut loc într-o staţie de transformare a furnizorului de electricitate, iar un altul în curtea Serviciului Poliţiei Rutiere. În curtea Serviciului Poliţiei Rutiere, avaria la transformatorul electric a afectat un autoturism parcat în imediata vecinătate a clădirii în care se se aflau echipamentele electrice. Autoturismul, o Dacia Logan, a fost distrus, pompierii intervenind pentru limitarea efectelor focului.

Știrea inițială

E alertă generală în municipiul Botoșani! Mai multe transformatoare electrice din municipiul Botoşani au ars, sâmbătă la prânz, din cauze încă necunoscute, a declarat, pentru AGERPRES, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Cristian Amarandei.

Potrivit acestuia, incendiile s-au produs în acelaşi timp în puncte din municipiu, echipamentele electrice fiind cuprinse de flăcări foarte mari.

Citește și: Dacă avem o viață socială activă, suntem sănătoși la cap pe măsură ce îmbătrânim

Unul dintre incendii avut loc într-o staţie de transformare a furnizorului de electricitate, iar un altul în curtea Serviciului Poliţiei Rutiere.

În curtea Serviciului Poliţiei Rutiere, avaria la transformatorul electric a afectat un autoturism parcat în imediata vecinătate a clădirii în care se aflau echipamentele electrice. Autoturismul, o Dacia Logan, a fost distrus, pompierii intervenind pentru limitarea efectelor focului.

Citește și: Ce visăm sâmbătă noaptea, se împlinește: Ce se întâmplă cu celelalte vise

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, iar în zonele afectate circulaţia a fost restricţionată.

”Trei transformatoare au luat foc. Unul dintre transformatoare e aproape de o benzinărie.”, a spus Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.