Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZII la cel mai mare depozit militar din Ucraina. Oficialii au evocat un act de sabotaj /VIDEO

breaking news

O puternică explozie, urmată de un incendiu, s-a produs în noaptea de miercuri spre joi la un important depozit de muniţii situat în apropiere de oraşul Balakleia, regiunea Harkov (în estul Ucrainei, controlată de Kiev), autorităţile demarând evacuarea unei părţi a locuitorilor din zonă, a relatat postul de televiziune ucrainean 112 pe site-ul său internet, citând surse ale Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă, scrie Agerpres.ro

Circa 250 de pompieri şi 50 de autospeciale au fost mobilizate la lupta cu flăcările. De asemenea, o echipă a Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă, condusă de şeful interimar al serviciului, Melciuţk O.G., s-a deplasat la locul dezastrului.

Bona filipineză a cuplului Vanghelie-Mizil RUPE TĂCEREA: 'Mi-au înscenat totul fiindcă…'


Procurorul şef militar al Ucrainei, Anatoli Matios, nu a exclus ca la originea incidentului să se afle o "mână criminală", invocând posibilitatea unei diversiuni, a relatat la rândul său postul de televiziune ucrainean TSN. 

Potrivit acestuia, explozia, ce a fost urmată de incendiu, s-a produs în jurul orei 03.00, "în urma unei diversiuni". Deflagraţia a avut loc în perimetrul în care erau depozitate obuze de tancuri şi artilerie de calibrul 25 şi 152 mm la depozitul de muniţii din apropiere de Balakleia, în regiunea Harkov. Explozia şi incendiul au provocat detonarea muniţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.