Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIV ANAF bagă frica în mediul privat prin norma la amenzi:Liviu Dragnea intervine în forţă/FOTO

https://www.7est.ro
document ANAF

Inspectorii ANAF bagă frica în mediul privat. Scandal cu implicaţii mari la nivelul firmelor private. Un document intern din cadrul ANAF dezvăluie urgia ce urmează să se dezlănțuie asupra mediului privat de afaceri. Direcțiile de Inspecție Fiscală din fiecare județ au primit din partea conducerii ANAF un target de colectare suplimentară la buget.

Citește și: Eleven Madison Park a fost desemnat cel mai bun restaurant din lume în 2017 / VIDEO

La finalul lunii februarie 2017, la Sibiu, a avut loc o ședință la care conducerea ANAf a convocat toți șefii din cadrul Direcțiilor Județene Fiscale. La ședința respectivă s-a discutat în principal despre indicatorii de performanță pe care toți inspectorii fiscali din cadrul ANAF trebuie să îi îndeplinească în anul 2017. La câteva zile după ședință, la începutul lunii martie, toate Inspecțiile Fiscale au primit o circulară internă prin care li se aduce la cunoștință inspectorilor fiscali indicatorii de performanță. Sub titulatura de „indicatori de performanță” se ascunde un fapt ilegal: ANAF stabilește în sarcina inspectorilor fiscali un target pentru aducerea de venituri suplimentare la buget. 6.000.000 lei anual pe cap de inspector fiscal, conform 7est.ro.

Citeşte şi: Liviu Dragnea o pune la punct pe Lia Olguţa Vasilescu: 'I-am rugat să fie mai rezervați'

Șeful Inspecției Fiscale, Marian Bosianu s-a ferit că comenteze măsurile stabilite de conducerea ANAF, arătând doar că instituția pe care o conduce va respecta cu strictețe legea. “Condițiile stabilite de ANAF trebuiesc duse la îndeplinire. Nu avem ce să facem. Aceste întrebări referitoare la indicatorii de performanță stabilite pe anul 2017, pentru inspectorii fiscali, ar trebui însă să le adresați factorilor de decizie de la centru”, a spus Bosianu, conform sursei citate.

content-image

Şeful PSD, Liviu Dragnea a aflat ce s-a întâmplat la ANAF şi a avut o reacţie extrem de dură pe facebook. "Constat că inspectorii fiscali care controlează firmele sunt încă tributari unei mentalități de tip sovietic, de genul "chiar dacă ești în regulă, îți găsim noi ceva!”. E inadmisibil ca inspectorii fiscali să aibă normă la amenzi, cum reiese din circulara ANAF trimisă recent către direcțiile județene de finanțe.Din fericire, în scurt timp va intra în vigoare Legea prevenției care va pune capăt acestui fenomen. Nu se va mai da nicio amendă fără o acțiune de prevenție premergătoare.", a tunat Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.