Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIV Ce legătură are Biserica Ortodoxă cu noul dosar al Elenei Udrea

Elena Udrea este acuzată, în noul dosar, de săvârșirea infracțiunilor la abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influență și fals în declarații de avere, fapte care au legătură cu renovarea și vânzarea Vilei Săbărel din Eforie Sud. Surse judiciare au declarat că Udrea ar fi furat o parte din banii care erau destinați Patriarhiei Române pentru a repara vila din Eforie Sud, pe care ulterior, a vândut-o. Mai exact, banii pe care statul i-ar fi remis Bisericii Ortodoxe Române erau pentru achiziționarea unor clopote.

Citește și: Asta e adevărata BOMBĂ în dosarul Udrea

Aceleași surse susțin că Vila Săbărel din stațiunea de la malul mării a aparținut fratelui lui Traian Băsescu, Mircea Băsescu.

În ordonanța procurorilor se arată că infracţiunile de instigare la abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi fals în declaraţii de avere sunt fapte comise în legătură cu scoaterea activului „Vila Săbărel” din Eforie Sud (suprafaţă utilă de 700 mp) din patrimoniul SC Carmen Silva 2000 SA, vânzarea la un preţ sub valoarea de piaţă a terenului aferent imobilului (386 mp), lucrările de renovare la imobilul Vila Săbărel, cumpărarea şi intabularea activului Vila Săbărel şi a terenului aferent pe SC Romlit Spectrum SRL, pentru a ascunde beneficiarul real şi pentru a evita justificarea resurselor financiare.

Citește și: Un fost șef al SIE anunță un CUTREMUR POLITIC: O să spun tot ce știu de la Moscova

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.