Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIV ‘Dragnea și-a negociat libertatea' / Un lider din Senat rupe tăcerea

bomba

Unul dintre liderii din Senat a declarat, duminica seara, intr-o emisiune televizată, că Guvernul Cioloș este format din 'conțopiști ai Bruxelles-ului' și că multi lideri politici 'au tăcut că și-au negociat libertatea, inclusiv dl Dragnea', condamnat în primă instanță la închisoare cu suspendare.

"Acest Guvern Ciolos se afla acolo si a trecut prin Parlament pentru caPNL l-a votat si Dragnea s-a dus la Presedinte si nici macar nu i-a propus un premier, aia a fost o gluma proasta (Liviu Voinea, n.red.), aia a facut-o de forma. Cand dl Dragnea nu va mai dori sa ramana acest Guvern si va da semnal sefilor de grupuri, acest Guvern nu va mai sta. Acest guvern e sustinut de PNL si de Liviu Dragnea prin toata echipa, hai sa nu ne facem ca nu pricepem. Li s-a spus si PNL-ului si dlui Dragnea ca trebuie sa vina un Guvern de tehnocrati ca asa vrea Bruxelles-ul. Punct", a declarat președintele grupului ALDE din Senat, Dumitru Pelican, la România TV.

"Ne apropiem de sfanta sarbatoare de Craciun, de nasterea Domnului, macar acum sa incetam sa-i mai mintim pe romani ca am adus un Guvern de tehnocrati. Nu, doamna, e de politruci. Este un Guvern de conțopiști ai Bruxelles-ului, care habar n-au pe ce lume traiesc, majoritatea dintre ei n-au condus pe nimeni, sunt varza de Bruxelles, bine a zis Tariceanu. A fost un Guvern impus si macar acum cand e nasterea Domnului sa nu mai mintim si sa vindem gogosi. Nu doamna, nu avem niciun Guvern de tehnocrati, multi lideri au tacut ca si-au negociat libertatea - inclusiv dl Dragnea, da, pentru ce are - si au tacut din gura cand li s-a spus că trebuie sa vina Guvernul Ciolos ca asa vrea Bruxelles-ul. Asta e adevarul, mi-l asum, n-au decat sa ne impuste pe strada si-asa am primit amenintari. Haideti, doamna, ca nu suntem prosti", a adăugat Pelican.

Vezi si: SONDAJ CSCI Victor Ponta, pe cai mari

Vezi si: Victor Ponta, anunțul mult așteptat: După 7 luni de pauză ”forțată”...

Vezi si: TEROARE în Marea Britanie: Ce s-a găsit în telefonul celui care a organizat atentatele din Paris

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.