Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIV Șeful CCR, întâlnire de taină cu un fost deputat PSD judecat în Dosarul Retrocedărilor / FOTO

rtv.net
valer dorneanu

Președintele Curții Constituționale a României, Valer Dorneanu, a fost fotografiat într-o benzinărie de lângă gara centrală din Brașov, în compania fostului deputat PSD Ioan Adam, trimis în judecată în dosarul retrocedării ilegale a 43.000 de hectare de pădure în județul Bacău.

Valer Dorneanu ar fi discutat mai multe minute cu Ioan Adam și, potrivit surselor România Liberă, acesta din urmă „i-a explicat ceva, îi arăta pe telefon și se ruga de Dorneanu”. Președintele CCR ar fi dat din cap în semn că înțelege ce i se cere, ne-a relatat sursa în cauză. Când cei doi au observat că sunt fotografiați, ar fi plecat pe rând din benzinărie, primul Ioan Adam, iar al doilea Valer Dorneanu.

ULTIMA ORĂ - Un român printre victimele accidentului din Barcelona

Fostul deputat Ioan Adam a susținut că nu a avut nici o întâlnire oficială cu președintele Curții Constituționale, când a fost întrebat de România liberă, dar a menționat că asta nu înseamnă că doi oameni care se cunosc nu pot discuta dacă se văd întâmplător. „Nu am avut o întâlnire cu nimeni oficială. Asta e tare. În ce lume am ajuns să trăim. Eu înțeleg orice pe lumea asta, dar... Asta e cea mai tare”, a fost reacția lui Ioan Adam, care s-a arătat mirat de faptul că cineva s-ar putea interesa de astfel de lucruri.

„Nu știu cine a fotografiat, că nu avea ce. Dacă eu mă întâlnesc cu un om și îl salut... că doar mă cunosc de o viață cu el. Dar întâmplarea face să nu fi avut o relație cu Valer Dorneanu. El a fost în partid mai demult, apoi s-a retras și abia apoi  am intrat eu în partid. El nu mai era în PSD, când am intrat eu în Parlament”, a afirmat fostul deputat.

Acesta a explicat că l-a cunoscut, totuși, pe actualul președinte al Curții Constituționale l-a începuturile sale în PSD. „Nu am fost în același timp în partid. Nu am nimic de ascuns, nu am nici un interes la CCR, nu am ridicat nici o excepție de neconstituționalitate. Cu acest om nu am o relație”, s-a apărat Ioan Adam.

Valer Dorneanu nu a putut fi contactat pentru a explica de ce s-a întâlnit cu o persoană trimisă în judecată într-un dosar penal.

content-image

Sursa foto: România Liberă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.