Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIV Fostul șef al ANAF, DEZVĂLUIRI despre dosarul său

gelu diaconu sef anaf

Fostul șef al ANAF, Gelu Diaconu, a precizat că și-a studiat dosarul foarte bine și vrea să facă public rechizitoriul pentru a arăta că totul e un fals și că nu lasă pe nimeni să își bată joc de cariera lui.

"În România ultimilor 2-3 ani, noi ăștia deveniți penali peste noapte, inculpați cu dosare în instanțele de judecată, am devenit un fel de cetățeni de rang 2 sau 3. Un comunicat recent al Administrației Prezidențiale spunea că noi cei din aceste situații nu ar trebui să mai avem păreri în spațiul public pentru că suntem lipsiți de credibilitate" a spus Gelu Diaconu la B1 Tv.

"Eu nu am să vorbesc decât despre ceea ce privește, în termenii folosiți de parchet, presupusa mea participație penală la acest dosar. Partea din rechizitoriul DNA care mă privește, după câteva săptămâni de când studiez zilnic minimum 10 ore întregul dosar cu anexele, și este un dosar probabil cu peste 10 mii de pagini, această parte din rechizitoriu mi se pare exact un suplimentar literar artistic al acestui dosar" a precizat fostul șef al Fiscului.

Adriana Săftoiu, propunere neașteptată pentru candidații PNL

"Timp de 6-7 luni de zile am fost tăvălit în presă și ați remarcat pe bună dreptate, inclusiv în presa internațională, că aș avea vreo implicare, era chiar calificată implicarea ca infracțională favorizarea făptuitorului în fraudarea unor fonduri comunitate. Între timp, a fost o supriză și pentru mine, la momentul înaintării în instanță am aflat că sunt inculpat numai pentru un presupus abuz în serviciu generat de emiterea a două circulare" a dezvăluit Diaconu.

DOCUMENT- Răsturnare de situație în istorie: regele Mihai a ABDICAT de bună voie, în 1947

"Sunt inculpat pentru abuz în serviciu pentru o altă fraudă, de data aceasta de fonduri bugetare pentru că a fost, așa cum se întâmpla an de an, alocată o sumă prin departamentul de relații interetnice din subordinea SGG, o sumă pentru activități sociale, economice, acordate minorităților. Suma din care Partida Romilor a primit circa 11 milioane. Deodată și cred că prin aprilie încoace a existat un denunț privind existența unor convenții civile fictive" a declarat fostul șef ANAF.

"Până pe data de 8 februarie, cu o zi înainte de a primi citația de la DNA, nu am avut habar de existența Asociației Partida Romilor Pro-Europa. Nu am schimbat un singur cuvânt despre, cu cei din subordine sau din afara ANAF, cu domnul Păun de a cărei existență pe planeta Pământ nu știam. Pur și simplu m-am trezit într-un vârtej complet zăpăcit de o astfel de situație. N-am întețeles niciodată și nu am să înțeleg de ce nu am fost citat ca martor, de ce nu am fost supus audierilor câte ore, nopți, luni ar fi fost necesare pentru a nu ajunge în situația asta" a completat Gelu Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.