Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIV Judecătorul Stan Mustață, din Dosarul ICA, iese la rampă cu DEZVĂLUIRI

stan mustata

Ies la iveală amănunte incendiare din Dosarul ICA. Judecătorul arestat şi condamnat înainte de a da verdictul în cazul lotului Dan Voiculescu face dezvăluiri incredibile. Stan Mustaţă se jură că este nevinovat şi spune că ar fi vrut să-l cheme ca martor la proces şi pe fostul premier, Dacian Cioloş, dar nu a mai apucat.

"Voiam inclusiv audierea lui Cioloş ca martor. Pe baza cărui calcul a înscris acele cifre ca prejudiciu. Voiam să îi adresez nişte întrebări", a tunat Mustaţă la Antena 3.

Citește și: Michelle Obama a ajuns la mâna unei românce: Cine e și ce i-a dat

Şi asta nu e tot. Fostul judecător spune că este nevinovat şi că e degeaba în spatele gratiilor. "Sunt absolut nevinovat nu am comis niciuna din fapte. Nu am pretins bani. Nu am făcut dosare trucate. Acuzaţiile sunt absolut nefomdate. Un argument asupra nevinovăţiei noastre este prima discuţie cu procurorul. ceea ce discutam noi acolo e vreo infracţiune? Mai vedem noi. Ştia că nu s-a săvârşit nicio faptă penală. Sumele de bani nu au existat şi asta se găseşte în rechizitoriu că pretinderea era implicită asupra sumelor de bani. Nu sume. Nu e prevăzută nicio sumă. Nu s-a discutat. Niciun martor din cei audiaţi nu a confirmat că au fost căutaţi de cineva, că li s-a propus soluţii favorabile. Totul s-a rezumat la discuţii în mediul privat.", a tunat Mustaţă.

Citește și: Kim Kardashian, mărturie la poliție: Eram în halat, DEZBRĂCATĂ pe dedesubt și m-au împins pe pat

Mustaţă spune că nu se temea de DNA, dar asta i-a fost fatal. "Nu mi-a fost teamă de DNA. Dacă îmi era, acceptam rolul de călău. Aia nu era urmărire. Am fost supus unor intimidări în trafic. Foarte multă lume mă întreba ce fac în acest dosar. Nu am spus niciodată asta. Nu m-am lăsat controlat nici de prieteni, nici de instituţii. Forte multă lume mă întreba ce am să fac cu dosarul lui Voiculescu. Ei au ştiut că nu pot fi controlat.", a mai spus judecătorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.