Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FABULOS! Cine este cel mai bogat SFĂTUITOR al lui Klaus Iohannis

Inquam Photos / Octav Ganea
klaus iohannis cotroceni

Declaraţiile de avere actualizate recent pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale arată ce apartamente, terenuri sau depozite bancare au consilierii preşedintelui Klaus Iohannis. Astfel, cel mai bogat consilier este Sandra Pralong, având şase apartamente, dintre care unul în New York, scrie Mediafax.

Sandra Pralong se ocupă de Departamentul pentru Relaţia cu Românii din afara Graniţelor. Conform declaraţiei de avere de pe pagina de internet a Administraţiei Prezidenţiale, aceasta are şase apartamente, două în Bucureşti, de 120, respectiv 220 de metri pătraţi, două în Constanţa, de 150, respectiv 100 de metri pătraţi, unul în New York şi altul în Lausanne, Elveţia.

Tudose, încercuit la Palatul Victoria. Cum conduce Dragnea prin interpuși și fideli în posturi cheie

De asemenea, Pralong are şi două terenuri intravilane, în Constanţa şi Ilfov, dar şi un teren forestier, de 960 de metri pătraţi, în judeţul Prahova. Aceasta are un autoturism marca Mercedes şi bijuterii, tablouri şi sculpturi în valoare totală de 45.000 de dolari.

Sandra Pralong şi-a mai notat în declaraţia de avere depozite bancare în valoare totală de 90.000 de euro, 180.000 de franci elveţieni, 110.000 de dolari şi aproape 200.000 de lei. Aceasta a încasat anul trecut un venit total de 61.549 lei de la Administraţia Prezidenţială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.