Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facebook face 1.500 de schimbări care îi afectează pe toți românii

facebook mobil

Reţeaua socială Facebook şi-a extins lista de emoticoane pentru a le face mai reprezentative pentru lumea în care trăim, lansând 1500 de noi simboluri ce reflectă o mai mare diversitate şi egalitate de gen.

Potrivit companiei, 10% din mesajele trimise de pe aplicaţia Facebook Messenger nu conţin decât emoticoane. Utilizatorii vor avea acum acces la peste 1.500 de noi simboluri cu un design nou, în care fiecare să se poată regăsi, Facebook angajându-se să "diversifice genurile pentru a crea un mix mai echilibrat şi reprezentativ al lumii noastre".

Citește și: O profesoară a fost ruptă în bătaie, în curtea școlii, în fața elevilor, de iubitul gelos, profesor și el / VIDEO

Aceste noi imagini oferă posibilitatea de a alege, de exemplu, între anumite profesii sau culoarea pielii. Ele sunt proprii reţelei Facebook şi serviciilor sale derivate, apărând identic pe diferitele sale platforme, relatează BBC.

Simbolurile sunt disponibile din 2 iunie în Statele Unite, urmând ca în scurt timp să fie accesibile şi în alte ţări unde funcţionează aplicaţia Messenger, scrie hightech.bfmtv.

Citește și: S-a descoperit ce se întâmplă în creierul celui care crede în Dumnezeu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.