Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facebook face legea pe harta rețelelor sociale

facebook mobil

Facebook, cu 1,591 miliarde de utilizatori din întreaga lume, continuă să fie cea mai folosită reţea socială de pe glob, potrivit organizaţiei Congreso Iberoamericano de Redes Sociales (Congresul Iberoamerican al Reţelelor Sociale, iRedes), care a prezentat luni, în Spania, o hartă a reţelelor sociale cu peste 10.000 de utilizatori, grupate pe diferite domenii, relatează ''El Mundo''.

Este cea de-a şasea hartă de acest gen şi relevă că Facebook 'are cel mai mare număr de utilizatori şi a înregistrat cea mai mare creştere'' în 2015, după cum a explicat, într-o conferinţă de presă, coordonatoarea iRedes, Cristina Perez Villegas. Locurile următoare în acest top sunt ocupate de reţeaua socială chineză Qzone şi de YouTube, cu un miliard de conturi active. Instagram, lider în domeniul fotografiei, are 400 de milioane de utilizatori, iar Twitter are 320 de milioane, deşi ''a avut o creştere sub aşteptări'' în ultimul an.

Pentru prima dată, harta elaborată de iRedes include în 2016 şi principalele platforme de generare de idei, de petiţii cu caracter social şi de susţinere a campaniilor unor activişti cum ar fi Causes, care are 186 de milioane de conturi active, şi Change.org, cu 130 de milioane de utilizatori. Prezentarea hărţii a avut loc la Burgos, unde va avea loc, în zilele de 3 şi 4 martie, cea de-a VI-a ediţie a Congresului Iberoamerican al Reţelelor Sociale, anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.