Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Falcă: Ioțcu nu mai are legătură cu partidul din 2013

„Regret nu atât ceea ce i s-a întâmplat, cât despărţirea din 2013. Am apreciat activitatea lui până în 2013, când şi-a decis independenţa faţă de partid, spunând că va face doar administraţie, nu politică”, a spus Falcă despre Nicolae Ioțcu, președintele Consiliului Județean Arad prins în flagrant de DNA când lua mită. Potrivit lui Falcă, Nicolae Ioţcu este suspendat din funcţia de membru PNL, singura calitate pe care o mai avea, iar dacă va fi condamnat va fi exclus din partid.

Gheorghe Falcă încearcă astfel să limiteze pagubele de imagine pe care le-a produs PNL-ului scandalul de corupție al cărui personaj central e președintele Consiliului Județean Arad.

Nicolae Ioțcu este unul dintre cei doi candidați pedeliști care au câștigat președinția consiliului județean în 2012. Până în 2013 Nicolae Ioțcu a fost un apropiat al primarului de Arad însă, începînd din acel an, relațiile dintre cei doi s-au răcit pe fondul atacurilor lui Ioțcu la adresa lui Falcă și încercării de a prelua conducerea filialei Arad. În 2013 gruparea condusă de Ioțcu a fost învinsă în partid iar acesta eliminat practic din PNL.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.