Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familia atacatorului de la Nisa face DEZVĂLUIRI şocante

atacator nisa

Mohamed Lahouaiej Bouhlel, tunisianul de 31 de ani care a ucis 84 de oameni de Ziua Franţei, intrând cu un camion în mulţime la Nisa, a avut parte de tratament psihologic timp de mai mulţi ani înainte de a se muta în Franţa, în 2005.

"Fratele meu a avut probleme psihice. Am predat poliţiei documentele care arată că a frecventat psihologii timp de mai mulţi ani", a declarat Rabeb Bouhlel, sora atacatorului, pentru Reuters.

Tatăl atacatorului a declarat la o televiziune din Franţa că familia a căutat sprijinul medicilor după ce fiul său a suferit o cădere nervoasă.

"Avea probleme psihice care i-au cauzat o cădere nervoasă. Se enerva, ţipa, spărgea totul în jur", a declarat tatăl atacatorului la TH1 şi France 2. "A trebuit să îl ducem la doctor", a mai declarat acesta.

Mohamed Lahouaiej Bouhlel, împuşcat mortal de poliţişti în seara atacului, era din Msaken, la 120 de km sud de capitala Tunis. Ultima vizită în oraşul natal a avut loc în urmă cu patru ani.

Vezi şi: MAE: Copilul român dispărut după atacul din Nisa a fost găsit. Părinţii, încă dispăruţi

Foştii vecini şi rudele atacatorului şi-au exprimat consternarea după atacul din Nisa şi l-au descris pe Bouhlel ca sportiv, neinteresant de religie şi provenind dintr-o familie obişnuită.

Bebab, sora acestuia, a declarat că fratele ei nu îşi suna familia. "Dar recent, în ultima lună, ne suna în fiecare zi şi ne-a trimis bani... Suna de câteva ori pe zi", a declarat sora atacatorului.

Ibrahim Bouhlel, un nepot al atacatorului, a declarat că unchiul lui avea probleme cu banii şi le-a spus rudelor în această săptămână că plănuia o excursie înapoi în Tunia, pentru o petrecere în familie.

Atât sora, cât şi nepotul lui Bouhlel au declarat că nu au existat semne de comportament neobişnuit sau de radicalizare islamică.

Autorităţile franceze nu au descoperit încă nicio dovadă că Bouhlel avea legătură cu ISIS, dar gruparea teroristă a revendicat atacul.

Televiziunile TF1 şi alte publicaţii din Franţa au citat persoane apropiată de atacator, care au afirmat că acesta mânca şi carne de porc şi consuma alcool, ceea ce ar fi neobişnuit pentru un musulman devotat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.