Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FĂRĂ mască în public, Cătălin Drulă face AMENINȚĂRI fără precedent la adresa angajaților Metrorex și se erijează în justiția română:S-au comis multe ilegalități

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Cătălin Drulă

Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, a organizat o conferință de presă la sediul ministerului, cu mai mulți jurnaliști. Deși masca este obligatorie în România inclusiv în spațiile deschise, Drulă și-a dat-o jos intenționat, încălcând, în acest fel, legea și sfidând autoritățile care ar trebuie să îl sancționeze.

Ministrul a trecut la amenințări fără precedent la adresa angajaților din Metrorex, aflați în grevă. El le-a transmis că se vor duce în ”pușcărie”, deși este doar ministru, nu judecător, pentru că doar judecătorii decid dacă cineva este vinovat sau nu și ajunge după gratii.

Citește și: S-ar pregăti debarcarea lui Vlad Voiculescu! USR-PLUS i-ar fi găsit deja înlocuitor

”N-are rost să te duci la pușcărie pentru Ion Rădoi. S-au comis multe ilegalități. E domeniul public, domeniul statului, e normal să nu fie tratat ca proprietate privată. Contractul e expirat din 2018, firma sindicatului încasează bani ilegal.

Dacă metroul nu începe să circule, autoritățile îndreptățite trebuie să ia măsuri. Nu vom negocia legea niciodată. Acele spații sunt pe domeniu public. Miniștrii de Transport de până acum au închis legea la o ilegalitate.”, a declarat Cătălin Drulă.

Citește și: Sindicaliștii din Poliție: Cu ce se deosebește Cîțu de Dăncilă, dacă iese la declarații publice fără să aibă habar de materia respectivă? ,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.