Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FĂRĂ PRECEDENT în România: Mirel Palada l-a bătut, la B1 TV, pe senatorul Mihai Goțiu

Ultima Ora breaking news

Scene incredibile la B1 TV! Mirel Palada, fost purtător de cuvânt în mandatul de premier al lui Victor Ponta, l-a bătut, la B1 TV, pe Mihai Goțiu, senator USR, și vicepreședinte al Senatului.

Cei doi au participat la emisiunea realizată de Nadia Ciurlin. După replici aprinse în direct, scandalul a început în pauza publicitară, a relatat Ciurlin, când s-au luat la bătaie. De altfel, ei au și ieșit din televiziune după incident.

Citește și: Turcescu îl mitraliază pe Dragnea! Ce l-a revoltat pe deputatul PMP

Conform informațiilor de la B1 TV, Palada i-a spart nasul lui Goțiu, umplându-l de sânge după ce i-a tras un pumn în față.

Mihai Gotiu a povestit, la Realitatea TV, ca Palada l-a lovit cu pumnul in gura si cu picioarele.

"Palada a fost potolit cu greu de cei de fata. Voi face plangere penala impotriva lui Mirel Palada. Hai să vă spun ce s-a întâmplat. În timpul emisiunii domnul Palada a intrat de mai multe ori peste mine în timp ce vorbeam, eu i-am spus ca asta este unul dintre motivele pentrru care am intrat în politică pentru că m-am săturat de astfel de nesimțiți care intră peste ceilalți și nu îi lasă să vorbească. În pauză mi-a spus să nu care cumva să mai îndrăznesc să îi spun nesimțit. Am spus că dacă va continua să intre peste mine să nu mă lase să termin ce am de spus, da, asta este comportamentul unui om nesimțit. În acel moment a sărit, m-a lovit cu pumnul în gură, cu picioarele.", a spus Gotiu.

Citește și: Culisele divorțului lui Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea! Cum s-a ales acesta cu o sumă URIAȘĂ

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.