Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fara precendent: Vedeta primeste in instanta interdictie sa posteze pe Facebook

Facebook-Privacy-Guide

O decizie fara precedent in Romania a fost luata de instanta. Unei vedete i s-a interzis sa mai posteze pe Facebook afirmatii sau materiale defaimatoare la adresa celui care a reclamat-o in instanta, pana la o decizie definitiva si irevocabila.

Vedeta in cauza este Mihaela Radulescu. Ea a postat pe pagina sa personala mai multe afirmatii denigratoare la adresa lui Radu Budeanu, fostul sot al prietenei sale, Dana Budeanu. In urma acestora Facebook a luat decizia de a ii sterge profilul, astfel pe reteaua de socializare nu mai este vizibila decat pagina oficiala a vedetei, informeaza romaniatv.net.

Instanţa i-a dat dreptate lui Radu Budeanu, care a dat-o in judecata pe Mihaela Rădulescu, iar aceasta a fost obligată să nu mai posteze pe Facebook nimic care ar putea aduce atingere intereselor reclamantului.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, Mihaela Rădulescu este obligată "să înlăture materialele defăimătoare referitoare la reclamant de pe pagina personală de pe reţeaua Facebook, precum şi orice trimiteri şi referiri la acestea". Totodată, instanţa "obligă pârâta să înceteze pentru viitor, până la soluţionarea definitivă a cauzei (...) publicarea oricăror materiale defăimătoare la adresa reclamantului pe pagina personală de pe reţeaua Facebook".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.