Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FĂRĂ PRECENT la Românii au Talent. I-a lăsat pe toți în lacrimi/ VIDEO

facebook.com
lorelai

A apărut de nicăieri și i-a lăsat pe toți cu ochii în lacrimi. Este vorba de Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian. Ea a ajuns direct în semifinală concursului după ce Mihaela Rădulescu a trimis-o direct în semifinală, după ce a apăsat golden buzz-ul.

Citește și: Victor Ponta, ironie pentru omul din PSD cu cele mai frecvente apariții la TV: 'Poate nu mai știe'

Citește și: EXCLUSIV - Demisia lui Victor Ponta din PSD/ DOCUMENT

Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian a reușit să ofere un moment unic pe scena Românii au talent, după ce a cântat vocal și la pian, cu degetele de la picioare, iar Mihaela Rădulescu a fost cea care a trimis-o direct în semifinală.

Micuța de doar 11 ani din Târgoviște i-a impresionat e toți cei prezenți cu povestea ei de viață. Alberta Moșneguțu, sau Lorelai, cum îi place să fie numită, s-a născut fără mâini, fără femur la ambele picioare și încă de la naștere, copila a fost diagnosticată cu sindromul plurimalformativ.

Lorelai a fost abandonată în maternitate de cea care i-a dat viață și, de atunci, Viorica Pârvan, asistent maternal, i-a devenit mamă. Aceasta o încurajează în toate proiectele sale și este sigură că destinul copilei este unul cu totul special.

Pe lângă talentul său muzical, Lorelai a scris până astăzi nu mai puțin de 4 cărți, printre care „Zâmbet de înger” și “Eroii, iubirile mele”. Lorelai scrie cu degetele de la picioare, fie cu pixul pe hârtie, fie direct pe tastele laptop-ului, iar lipsa mâinilor nu o deranjează absolut deloc.Femeia, de un optimism incredibil, a fost cea care a transmis aceste stări și lui Lorelai, dar și celeilalte fetițe cu handicap pe care mami Vio a luat-o în plasament.

„Bunica și mami îmi tot scriau poezii și mă gândeam de ce să le scriu și eu? Și apoi am început cu un vers, două, strofe și apoi povești, de la o pagină la alta și mai multe“, a spus Lorelai, care ar vrea ca pe viitor să înființeze o fundație pentru copiii cu handicap.

Ambiția și talentul său au făcut ca cel de-al treilea golden buzz al sezonului 7 la Românii au talent a fost apăsat pe 10 martie pentru cel mai emoționant moment prezentat vreodată în competiție. „Mi s-au înmuiat genunchii când am văzut-o că plânge și nu avea cum să își steargă lacrimile.”, a spus Mihaela Rădulescu, cea care i-a făcut acest cadou fetiței.

„Nouă ne-ai dat o lectie. Priviti ce om fericit este”, a marturisit Pavel Bartos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.