Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Fata deșteaptă' a premierului. Fiica lui Mihai Tudose, afaceri cu energie de la 19 ani

Inquam Photos / Octav Ganea
tudose transpirat

Fiica premierul Mihai Tudose, Diana Tănase, este patroana unei firme specializate în distribuţia energiei electrice încă de la vârsta de 19 ani. Firma ei cerea în 2012 autorizaţii pentru o investiţie de 12 milioane de euro într-un parc fotovoltaic din Brăila, potrivit jurnalul.ro.

Diana Tudose este, din 2011, asociată cu 50% în Energreen Distribution SRL Bucureşti, firmă specializată în distribuţia energiei electrice. Victor Popescu deține cealaltă jumătate, acesta fiind și un vechi prieten de familie al șefului Executivului și angajatorul soției lui Tudose.

Dezvăluiri EXPLOZIVE: Adevărații șefi ai Soros România. Oameni din PSD și ALDE în fundația celebrului miliardar

Potrivit sursei citate, în 2012, Energreen Distribution SRL primea de la Electrica Muntenia un aviz pentru un racord de 20 kv în oraşul Ianca. În acelaşi an, firma deţinută de fiica premierului primea aprobarea administraţiei locale din Ianca pentru concesionarea unui teren pe care se angaja să construiască un parc fotovoltaic, cu o capacitate de producţie de 5 MW.

Astăzi, firma fiicei premierului Tudose este în stare de funcționare, dar nu a declarat nici un fel de activitate de la înfiinţare până în prezent. Pe lângă sediul social din Capitală, Energreen Distribution SRL mai are un sediu secundar în Popeşti Leordeni - Ilfov, unde desfăşoară activităţi proprii de birou.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.