Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fata lui Dumitru Coarnă, reacție VIRULENTĂ după criticile aduse tatălui său: 'Rușine să vă fie. Îmi este lehamite de ceea ce se întâmplă'

Facebook
enya florina coarna

Fiica lui Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din România, sare în apărarea acestuia și își exprimă dezgustul față de oamenii care îl critică. Reacția fiicei a venit după ce Dumitru Coarnă a fost acuzat că a profitat de legislația din România și a ieșit la pensie din MAI la 45 de ani, după care s-a reangajat la sindicat.

„Rușine sa va fie, vouă celor care criticati și atacați un om caruia ii pasa de voi!

Ați vrea ca cineva sa se lupte, sa se streseze, sa-și pună sănătatea (deja precară) in pericol (fizica și psihică) fără niciun fel de remunerație, nu? Ca de, se poate trai in aceste vremuri și fără bani. 
Pe de alta parte, va asigur eu ca e departe de bogăție. Dacă ar fi urmărit asta, ar fi găsit alte cai mult mai simple și mai profitabile și nu și-ar mai fi bătut capul cu nerecunoscători ca voi, încercând sa schimbe ceva in bine, un bine general, nu doar personal. Este un om deștept și bine pregătit și e mult mai ușor in cazul acesta sa treci de partea celor care urmăresc doar propriul interes. 
Sa va fie Rușine pentru ca ați îndrăznit sa contestați faptul ca are și a avut probleme de sănătate deosebit de grave. Așa cum a afirmat și el, tatăl meu, nu va doresc sa treceti vreodată prin așa ceva dar ar fi bine sa știți ca nu este in regula sa te legi de lucruri de genul acesta.
Din cauza oamenilor ca voi este România in așa hal. 
Din cauza Hoților și a celor care nu-s suficienți de inteligenti sa-si facă loc printre ei sau sa lupte împotriva lor si apoi ii critica pe cei cărora intr-adevăr le pasa - din invidie sau/și pentru ca au fost "sponsorizați" de cei care se simt amenințati. 
Dezgust. Atât pot spune. 
Îmi este lehamite de ceea ce se intampla in țara mea. 
Eu, fiica lui Dumitru Coarna și singurul sau copil, am ales sa nu locuiesc in țara noastră superba din cauza voastră, oamenilor de nimic. 
Multumesc din suflet însă celor care apreciază eforturile tatălui meu. 
O seara frumoasa!” a scris pe Facebook Enya Florina Coarnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.