Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Favoritul lui Băsescu nu neagă că a discutat și cu alte partide: 'Ce importanță are'

dan andronic

Jurnalistul şi consultantul politic, Dan Andronic, va deschide lista PMP Giurgiu pentru Camera Deputaţilor. Patron al ziarului Evenimentului zilei și al revistei economice Capital, Andronic recunoaște că nu i-a luat mult să se hotărască asupra propunerii fostului președinte al României.

”Marți am primit oferta de la Traian Băsescu. Am avut la dispoziție o oră ca să mă decid dacă accept oferta pentru locul 1 la Camera Deputaților, pe listele de la Giurgiu. Mi-a spus că nu e un fotoliu sigur, ci că e un loc cu bătaie. I-am zis că, de când ne știm ne tot batem, așa că ne mai batem o dată.

Nu am de gând să renunț la pasiunea mea - gazetăria și îmi voi scrie editorialele direct din Parlament. Primul proiect la nivel național va viza revigorarea presei și a culturii, în special a vânzărilor de carte. Iar pentru Giurgiu, sunt atât de multe de făcut...”, a detailat Dan Andronic despre noua etapă în care intră, conform EVZ.ro.

Citește și: Bomba sexy CANDIDEAZĂ din partea unui partid cunoscut, după ce a organizat petreceri pentru SWINGERI

Jurnalistul Dan Andronic a intervenit telefonic la B1 TV, unde a fost întrebat dacă a primit şi alte oferte, în afară de cea de la partidul condus de Traian Băsescu.

"Ce importanţă are? Atâta timp cât nu s-a concretizat nimic, cât a rămas la nivel de discuţii. Oricum, n-aş fi acceptat nicio ofertă în afară de PMP, datorită strânsei legături cu Traian Băsescu", a transmis Andronic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.