Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Voluntari a bătut Gaz Metan Mediaş cu 2-1 după un gol marcat pe final de meci de veteranul Cernat / VIDEO

www.gsp.ro
voluntari astra

FC Voluntari a câștigat meciul jucat la Ploiești împotriva lui Gaz Metan Mediaș, scor 2-1 în etapa a șasea a Ligii 1. FC Voluntari a deschis scorul după 20 de minute, dintr-o lovitură liberă executată de la marginea careului de Ivanovici, la o fază la care Greab a plecat târziu și nu a reușit să ajungă la mingea expediată de mijlocaș.

VIDEO CU GOLURILE

Voluntari a continuat să fie echipa mai periculoasă și a trecut pe lângă majorarea avantajului în mai multe rânduri, la ocaziile lui Ivanovici și Căpățână, în timp ce Gaz Metan a răspuns prin Olaru, care a lovit transversala în minutele de prelungire ale primei părți. Medieșenii au ieșit mai motivați de la cabine, iar în minutul 78 au reușit egalarea grație unei reușite a lui Khubutia, după un corner executat de Târcoveanu.

Întrat cu un sfert de oră înainte de final, Florin Cernat, cel mai vârstnic jucător din Liga 1, a adus cele 3 puncte ilfovenilor în ultimele 10 minute ale partidei, după ce a fost servit excelent în careu de Novac. După victoria de azi, FC Voluntari a urcat o poziție în clasament, până pe locul 9, în timp ce Gaz Metan rămâne pe locul 12.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.