Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia a mai pierdut un om după EURO 2016: A revenit 'în iarbă'

sigla FRF

Aurel Ţicleanu, șef al Departamentului de Scouting al FRF, va fi antrenorul lui Qatar SC, echipă care tocmai a retrogradat în liga a doua. Ţicleanu a semnat contractul cu arabii înainte de Euro 2016.

Aurel Ţicleanu este al doilea om din anturajul lui Răzvan Burleanu care pleacă, după ce Viorel Moldovan, unul dintre "secunzii" lui Anghel Iordănescu, a ajuns la AJ Auxerre, scrie Fanatik. Cu o lună înainte de startul Euro 2016, Ţicleanu l-a anunţat pe Burleanu de intenţia sa, dar mai ales de oferta pe care a primit de la arabi. Şeful FRF l-a rugat să plece după Euro 2016, astfel că Ţicleanu a decis să semneze contractul cu Quatar SC doar după ce s-a asigurat că anjajamentul său este valabil după 15 iulie.

"Nimeni nu mă poate acuza că am înşelat pe cineva sau că nu mi-am făcut datoria faţă de jobul pe care l-am avut la FRF. E treaba mea ce fac pe viitor, iar eu cît am fost la FRF cred că mi-am făcut treaba. De câte ori mi s-a cerut ajutorul din partea lui Anghel Iordăenscu vreau să ştiţi că am pus umărul la tot ce am putut şi la tot ce mi s-a cerut. Acum nu mai are importanţă ce face sau ce nu face Ţicleanu, deoarece viaţa merge înainte pentru toată lumea. Cei de la FRF mereu au ştiut de intenţiile mele", a încheiat Aurel Ţicleanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.