Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federatia Franceză de Fotbal în mijlocul unui scandal de corupție

fifa coruptie

Miercuri dimineata, birourile Federatiei Franceze de Fotbal, au fost perchezitionate de catre autoritatile franceze, la cererea Procurorului General al Elvetiei, cel care conduce investigatiile în cazurile de coruptie de la FIFA.

"Pe lânga altele, au fost verificate si ridicate documente care au legatura cu plata celor 2 milioane de franci elvetieni(aproximativ 1,8 milioane euro) pe care Sepp Blatter i-ar fi facut-o lui Michael Platini." au precizat surse judiciare, citate de cotdianul L'Equipe, potrivit Mediafax.

Procesul împotriva fostului sef al FIFA, Joseph Blatter a început în Septembrie 2015, iar Michel Platini are în acest proces, potrivit presei din elvetia, atât calitatea de martor cât si cea de acuzat. Cei doi au fost suspendati initial de catre Comisia de etica a FIFA pentru o perioada de 8 ani, însa pedeapsa le-a fost redusa la 6 ani de catre Comisia de Apel.

Atât Blatter cât si Platini au contestat si aceasta decizie la Curtea de Arbitraj Sportiv, un verdict urmând sa fie dat pâna la startul Campionatului European.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.