Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia Serviciilor de Securitate din România, alături de CNMR. Gabriel Badea, noul vicepreşedinte CNMR

aid-romania.org
CNMR

Federația Serviciilor de Securitate din România se alătură Coaliției Naționale pentru Modernizarea României. FSS, membră a Confederației Europene pentru Servicii de Securitate, este organizația apolitică, neguvernamentală, reprezentativă din domeniul securității private și s-a constituit prin acordul de voință al Patronatului Serviciului de Securitate, Asociației Române a Industriei de Securitate și Asociației Române pentru Tehnica de Securitate, se arată într-un comunicat de presă remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi: Cinci răniţi în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini, în judeţul Olt

Principalele obiective ale Federației Serviciilor de Securitate vizează cooperarea și colaborarea cu autoritățile publice competente în domeniul securității private, propunerea de acte normative și proiecte de noi reglementări către autoritățile publice, propunerea și elaborarea de măsuri tehnice sau administrative, standarde tehnice și ocupaționale. Președintele FSS, Gabriel Badea, este începând de astăzi noul Vicepreședinte CNMR.

Coaliția Națională pentru Modernizarea României, de-a lungul timpul, și-a demonstrat preocuparea asupra domeniului securității și apărării naționale și își propune ca alături de FSS să ajute la perfecționarea normelor legale care reglementează industria de securitate in strânsă corelare cu evoluția pieței interne si europene, elaborarea standardelor profesionale in baza cărora sa se organizeze la nivel calitativ superior pregătirea tuturor persoanelor care activează in domeniu, creșterea calității serviciilor prestate si stabilirea unor norme de conduita, care respectate de toți actorii interesați.

’’Securitatea este pilonul principal în dezvoltarea societății moderne iar parteneriatul public-privat este unul benefic în conturarea unei culturi de securitate prin care să se conștientizeze necesitatea  unei atitudini corecte, responsabile si fără discriminare. Asigur întru totul sprijinul meu Federației Serviciilor de Securitate în luarea de măsuri alături de alți membri ai coaliției pe probleme de securitate și apărare, iar totodată mă bucur să vad cum reprezentativitatea în domeniu ia amploare la nivel național’’ , a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

Citeşte şi: Dosar penal pentru o femeie care sorta gunoiul şi şi-a însuşit 9.000 de euro găsiţi într-o haină .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.