Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federer a devenit primul jucător de tenis care depăşeşte 110 milioane de dolari premii. Elveţianul l-a întrecut la bani pe Tiger Woods

digisport.ro
federer

Roger Federer, locul 2 ATP, l-a depăşit pe jucătorul de golf Tiger Woods în clasamentul câştigurilor obţinute din sport, a anunţat Forbes. Totodată, elveţianul devine primul jucător de tenis din istorie care depăşeşte 110 milioane de dolari premii. După victoria obţinută, marţi, în etapa a doua a Grupei Boris Becker, în faţa germanului Alexander Zverev, Federer a ajuns la premii în valoare de 110.235.682 de dolari.

Tiger Woods, mult timp cel mai bine plătit sportiv din lume, a acumulat în carieră 110.061.012 de dolari.

Luna trecută, Roger Federer a devenit jucătorul cu cele mai mari premii obţinute din tenis, el întrecându-l pe sârbul Novak Djokovici, după ce s-a impus în finala turneului de 500 de puncte de la Basel. Djokovici nu a mai jucat de la Wimbledon din cauza unei accidentări şi a rămas la 109.805.403 dolari câştigaţi din premii. Numărul 2 mondial este calificat în semifinalele Turneului Campionilor, astfel că "averea" sa din tenis mai poate creşte în acest an, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.