Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Felix Stroe anunţă că până pe 5 decembrie va prezenta premierului un set de propuneri privind TAROM

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Felix Stroe

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a declarat că până pe 5 decembrie secretarul de stat Dragoş Titea, care conduce în prezent o comisie care analizează activitatea companiei aeriene naţionale, va trebui să prezinte un set de propuneri concrete legate de TAROM, propuneri ce vor fi înaintate şi premierului.

"Conducerea TAROM este exercitată printr-un Consiliu de administraţie, când Consiliul de administraţie va decide o să avem un nou director general", a declarat ministrul Transporturilor la plecarea de la întâlnirea pe care a avut-o, luni, la Parlament, cu senatorii PSD, fiind întrebat dacă la TAROM a fost numit un nou director general, conform Agerpres.

Referitor la incidentele de natură tehnică petrecute în ultima perioadă la compania aeriană naţională, Stroe a spus: "Am luat toate măsurile". "În prezent, un colectiv condus de secretarul de stat Dragoş Titea acţionează zilnic, timp de şase - opt ore, în cadrul companiei, este prezent de dimineaţă până seara în companie, pentru întărirea disciplinei, pentru rezolvarea problemelor ridicate de Curtea de Conturi şi de Corpul de control al primului-ministru. Vom întări disciplina la maxim. (...) În momentul de faţă există o comisie condusă de secretarul de stat Dragoş Titea care are termen până pe data de 5 decembrie să prezinte propuneri concrete cu care mergem la primul-ministru ", a mai declarat ministrul Stroe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.