Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fifor: Aproximativ 3.000 de persoane s-au pensionat în ultima perioadă din MApN

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai fifor

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a declarat miercuri că în ultima perioadă s-au pensionat aproximativ 3.000 de persoane din minister. "Evaluarea noastră este undeva la 3.000 de persoane care s-au pensionat. Avem şi programe de completare a acestor funcţii, pentru că până la urmă Armata Română este un organism viu, practic, în fiecare moment există schimbul acesta de cadre şi suntem preocupaţi să fim într-un anume grafic şi cu încadrarea pe funcţii", a spus Fifor, la Palatul Parlamentului, întrebat câţi angajaţi ai Ministerului Apărării s-au pensionat în ultima perioadă.

El a adăugat că cei pensionaţi sunt din toate zonele de încadrare, din toate funcţiile. "Suntem în faza în care dispunem măsuri pentru încadrare, pentru că nu putem lăsa Armata Română cu funcţiile neîncadrate. Am mai fost întrebat despre drepturile salariale. Vreau să vă spun că vă asigur că acestea vor fi achitate la timp, fără niciun fel de emoţie, avem toată acoperirea bugetară necesară pentru lucrul acesta", a menţionat Fifor, conform Agerpres.

Acesta a arătat că pe lângă absolvenţii Academiei Militare, care acoperă doar o parte din necesarul de încadrare în Armată, există posibilitatea atragerii de personal din sursă externă şi programul pentru rezervişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.