Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, plasată în comă indusă

Bobbi Kristina Brown, fiica artiştilor Whitney Houston şi Bobby Brown, a fost plasată de medicii americani în comă indusă din cauza unei inflamaţii la nivelul creierului, după ce a fost descoperită în stare de inconştienţă în cada din reşedinţa sa din Roswell, sâmbătă dimineaţă.

Tânăra vedetă americană, în vârstă de 21 de ani, a fost transportată de urgenţă la un spital din apropiere, unde medicii au reuşit să îi stabilizeze funcţia respiratorie. Bobbi Kristina Brown a fost internată la secţia de terapie intensivă de la spitalul North Fulton din Roswell, un oraş aflat în apropiere de Atlanta, potrivit variety.com.

Nick Gordon, soţul lui Bobbi Kristina Brown, şi un prieten al cuplului au fost aceia care au descoperit-o pe Bobbi Kristina Brown în cada din sala de baie, sâmbătă, la ora locală 10.30. Tânăra era cu faţa în jos, într-o cadă plină cu apă şi nu prezenta semne vitale.

Cei doi au telefonat imediat la numărul telefonic pentru urgenţe (911) şi au început imediat manevrele de resuscitare, pe care le-au continuat până la sosirea medicilor şi a echipajelor de poliţie.

Bobbi Kristina Brown a fost apoi transportată de urgenţă la spitalul North Fulton din Roswell, unde a reînceput să respire, iar medicii au reuşit să îi stabilizeze funcţia respiratorie.

Poliţia americană a declarat că acest caz face obiectul unei anchete aflate în curs de desfăşurare.

De asemenea, poliţia americană a efectuat o percheziţie în reşedinţa tinerei, căutând droguri, dar nu a descoperit astfel de substanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.